Useriøs mimring: KICK OFF-UKEN

God mandag!

Ja, så var SV sin kick off-uke over og det betyr (for min del) at nå er alle bitene som jeg mener hører hjemme ved semesterstart på plass. Egentlig er det én måned siden jeg hadde den første forelesningen dette semesteret, men det føles ikke riktig å starte semesteret og pensumlesing før jeg har oppnådd følgende:
– Jeg må ha store mengder pensum å ta igjen for å komme à jour med de andre studentene
– Være stressa over alt pensumet jeg må lese meg opp på
– Ha en god dose hangover
– Saldoen på kontoen min starter med minustegn.

Nå er altså alt dette på plass, semesteret er for alvor i gang og det er nå jeg virkelig kjenner på det å være student.
Det er når  jeg forstår at innleveringsfristen på oppgaver nærmer seg. Og det er alltid ca. én uke før stipendet blir utbetalt. Akkurat i disse tider, det slår aldri feil.
Min beste venn, men samtidig verste fiende i disse tider er minnene. For eksempel minner om mors  hjemmelagde pizza de gangene jeg ikke en gang har råd til pizzasausen. Eller minner om de dagene før i tiden da det å ha fri virkelig betydde å ha fri, og jeg ikke konstant hadde en stemme i hodet som sa ”dette burde du ikke bruke tiden på” bare fordi jeg ikke var på lesesalen til alle døgnets tider.

Framover nå vet jeg at det ikke kommer til å bli like mye rom for festligheter.  Derfor tenker jeg at det passer godt å mimre over festlighetene fra kick off-uken allerede nå.   Etter min mening så er starten på vårsemesteret hakket koseligere enn starten på høstsemesteret. Det er fordi man forhåpentligvis alt har skaffet seg venner, og slipper dermed den kleine tvagssosialiseringsdelen man må gjennomgå i fadderuken. På den annen side så har mangel på tvangssosialisering ført til at de avbildede personene er de samme på (nesten) alle bildene under.

Like før BMI- Celine er i godt i humør

Like før BMI- Celine er i godt i humør

Onsdag 5/02 var det komikveld, og dette var første arrangementet i Kick off-uken. Kvelden startet med stand-up på Kvarteret. Først så vi et humoristisk talkshow ved navn ”Helt privat – et lite stykke humor av Tonje og Sandra”, etterfulgt av BMI- Bare Moro Impro. Du er forresten enten veldig kjip eller veldig fattig (gyldig grunn) dersom du ikke ser BMI i Grieghallen den 14 mars, for det blir nok verdt alle pengene! All latteren under showet til BMI er det nærmeste jeg har kommet trening denne uken.  Deretter var det tid for bar-til-bar, og det var ulike aktiviteter for hvert sted vi kom til.

Dypt konsentrert

Dypt konsentrert

Her er Henriette i gang med å svare på quiz. Vinnersjansene våre var svært lave. Med mindre frukten Mango stammer fra Mangolia osv. Vi endte opp på vårt kjære utested ‘Tidi’.
Apropos Tidi: hvor har kongen av Tidi tatt veien?
Noen manglet på dansegulvet!

Torsdag var det tid for ’Mexican Fiesta’. Vår kjære leder i fagutvalget for utviklingsstudier åpnet sine dører og inviterte hele studiet på vors. Tusen takk, Helene! Sosialkomiteen ordnet med passende snacks, og vi fikk selskap av en oppblåsbar kaktus ved navn Johnny. Johnny fulgte oss hele kvelden, og mang en wannabe-Mexicaner uttrykte sine ønsker om å få overta Johnny utover kvelden.  Heldigvis passet eierene godt på ham.

Johnny

Johnny

Det siste arrangementet var et ball og temaet var ’The Great Gatsby’.  Det var mange flotte og gjennomførte antrekk. I tillegg var det underholdning og deilig treretters middag! Neida, jeg tuller. Det var ikke så flott som treretters, men jeg fikk forsyne meg tre ganger av den ene retten som ble servert da.

Sofistikerte damer som gav uttrykk for at de håper denne stilen blir vanlig å se på SV framover.

Sofistikerte damer som gav uttrykk for at de håper denne stilen blir vanlig å se på SV framover.

Det var tre bra dager, og jeg håper virkelig det blir mange flere gøyale arrangementer i den kommende tiden. Særlig for oss utviklingsstudenter.

Ha det gøy!
Hilsen Anne

(ps; jeg håper du husket morsdagen i går)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s