Fagkritisk dag

FAGKRITISK DAG

Torsdag 03.03.16
Studentsenteret, Egget
10:15 - 15:00

Da er det igjen duket for fagkritisk dag! Fagkritisk dag er en stolt tradisjon på UiB hvor studentene selv skal sette et kritisk søkelys på egen fagretning. Fagutvalget for utviklingsstudier samarbeider i år med fagutvalgene for geografi, politisk økonomi og sammenliknende politikk for å lage et kanonspennende og interessant event. Med valgt tema «Samfunnsviteres rolle i krisesituasjoner» har vi booket fire spennende foredragsholdere som skal komme med forskjellige vinklinger og perspektiver på denne problemstillingen. Et tema som både er kjempespennende og relevant! De fire fagretningene skal komme med en foredragsholder hver, så alt i alt blir det 4 foredrag; to før lunsj og to etter. PS: GRATIS superdigg lunsj og kaffi i pausen!

En liten smakebit på hvem som kommer:

Arne Strand:

Arne Strand er visedirektør på Christian Michelsen Institutt (CMI) og har en Ph.D fra University of York. Strand har ledet norske NGO´s i Afghanistan og the Peace Research Institute Oslo (PRIO) Cyprus Office. Forskningsområder inkluderer sikkerhet og fredsbygging, migrasjon og retur-migrasjon, humanitær- og utviklings assistane og anti-korrupsjons initiativ.

Po Yin Wong:

Wong er en Assisterende Professor Ph.D. på institutt for økonomi på Norges Handelshøyskole (NHH). Hennes forskningområder er Utviklingsøkonomi, anvendt mikroøkonomi og miljø- og ressurs økonomi. I sin presentasjon kommer Wong til å diskutere økonomisk forskning i relasjon til forskjellige typer krisesituasjoner som av typen naturkatastrofer og borgerkriger.

Hørtes dette spennende ut eller?! Jeg gleder meg sykt. Du fikk kanskje med deg at jeg skrev at det skulle komme fire foredragsholdere? Det stemmer, du! Så lurer du på hvem de to andre er, kom i Egget på Studentsenteret 3. mars kl 10:15 da vel. Vi gleder oss syyykt mye!

(Link til FB event: https://www.facebook.com/events/166398970406754/ )

Martine Eltvik, Fagkritisk ansvarlig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s