Reisebrev høsten 2012

Blogger som er skrevet av studenter fra utviklingsstudier som er på utveksling høsten 2012. Det er reise skildringer fra hele verden og kan gi et innblikk i hva slags hverdag som venter når det er vår tur til å ta verden med storm!

Hvis noen har noen flere blogger som de ønsker å få med på siden er det bare å sende en mail til mari-severinsen@hotmail.com eller ta kontakt med Mari Severinsen på facebook.

Ghana:
http://tinasghana.blogspot.com/
 – Tina Dale: Som utvekslingsstudent skal jeg tilbringe et semester ved University of Ghana. Her kan du lese om mitt liv og mine opplevelser i løpet av utvekslingsoppholdet

http://idasutveksling.blogspot.com/
 – Ida Marie Gildestad(Geografi): Utveksling til University of Ghana fra august til desember 2012.

Kina:
http://hawcon.blogspot.com/
– Håkon Aune(Geografi): Det handler om Finnairs «Airbus A340», som beveger seg østover for å finne et sted pekt ut for menneskeheten i årtusengamle hulemalerier på Finnmarksvidda. Destinasjonen er Kina. Mannen er Håkon. Hvorfor han drar? Vel, det spekuleres i både livets gåter og drømmen om udødelighet, gjenkjennelig i de fleste mytologier. Legenden om Ove er norrøn, men dette er like mye Bibelens historie om Babels tårn: historien om en mann som i vanvittig overmot vil fravriste Gudene deres hemmeligheter.

http://kinamathilde.wordpress.com/
 – Mathilde Høglund:

Bolivia og Niaragua(De er ikke på vanlig utveksling gjennom universitetet, men har heller valgt å reise i regi av organsiasjonen SAHI):
http://saih.no/blogg/category/utveksling/
– Johanne Vaageland: 25. august reiser Johanne og Tiril til Bolivia og videre til Nicaragua for å utveksle kunnskap og erfaringer med SAIHs samarbeidsorganisasjoner. Følg med på vår spennende reise!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s